Bowling Shirt Organic Navy Stripe Unisex – ROTHOLZ

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

Från Rotholz kommer denna spektakulära bowlingskjorta som för tankarna till Havannas soldäck & kubas bästa cigarrer. Navy Stripe Bowling Shirt är en klassiskt smalrandig marinblå/vit variant med en hållbar twist. 100% europeisk & ekologisk bomull.

Svårt att inte digga det raka avslutet på skjortan som ger en mer sofistikerad & minimalistisk look.

Detta plagg är unisex & finns i 6st olika storlekar. Storlekarna som anges överensstämmer med herrsizer så en XS motsvarar en klassisk S i damsizer. Killen på bilderna är 190cm lång och bär en L medan tjejen är 178cm och bär en small.

Den platta kragen, så kallad ”kubansk krage” har med tiden blivit synonymt med en helt annan aktivitet väsenskilt från soldyrkande – nämligen sporten bowling! Kanske för att stämningen nere i mörka källarlokaler behöva piggas upp lite.

Denna skjorta är rättvist producerad inom EU. Precis som samtliga av Rotholz plagg är det produktion i hemmalandet Tyskland eller inom EU som gäller för hela slanten. Deras bomull är ekologisk (Spanien) & i just detta fall är knapparna tillverkade i Tyskland från återvunnen plast. Vilket på det stora hela gör detta plagg mer eller mindre perfekt i när det synas med vår hållbarhetsradar.

Modell: Bowling Shirt
Material: (125 g/m²) 100% ekologisk bomull från Spanien
Detaljer: Knappar av återvunnen plast
Färg: Navy Stripe
Tillverkningsland: Portugal
Varumärke: ROTHOLZ
VEGAN: JA
Tvättråd: 30 grader