REA

Blok Medium – Vigor Pink – PINQPONQ

1 800 kr 1 350 kr

ÅTERVUNNET & VEGAN

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Blok Medium Vigor Pink är den CHOCKROSA nyheten från Pinqponq i Blok-serie. Denna medium-storlek är helt klart mer lämpad för att ha som allt-i-allo-väska när den stora versionen känns för maxad. Fortfarande väldigt rymlig och lämpad att resa med. 

Blok Medium rymmer 30L vilket gör den lika lämpad att använda som resväska men tillräckligt liten och nätt för att bära runt på stan utan att känna sig som en backpacker.

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har Blok flertalet specialfack och smarta lösningar för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Blok har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket rymmer 15-tumsdatorer och är vadderat och har även det en egen ingång på sidan av väskan vilket gör din laptop väldigt enkel att ta upp & ner ur väskan. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. På väskans sida finns en elastisk hållare för vattenflaskor & termosar.

Mått: 32x56x22 cm.
Vikt: 1100 g.
Volym: 30L.
Varumärke: PINQPONQ
Modell: Blok Medium.
Färg: Vigor Pink
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign®.