Vintage Rechargeable LED Flashlight Olive – BAREBONES

700 kr

UPPLADDNINGSBAR & VATTENTÄT

Slut i lager

Artikelnr: LIV-290 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Låt dig inte luras av Barebones Vintage Flashlight – den är bara retro på ytan! Inuti denna LED-ficklampa finns rejäla uppladdningsbara batterier som laddas upp via den medföljande USB-sladden. Ficklampan är tillverkad av metall & aluminium och har en IPX4-klassad konstruktion vilket gör den vattentät & slagtålig. Ficklampan har 2st olika styrkor.

Skälen att detta är en så jäkla bra ficklampa är många och gör sig bäst som en hederlig gammal lista.

+ Uppladdningsbart inbyggt batteri på 2200mAh
+ Riktigt snygg design
+ Vattentät design IPX4
+ Upp till 25 timmars lystid
+ 2st olika styrkor 13-300 Lumen
+ Den fiffiga laddporten

Modell: Vintage Flashlight
Färg: Olivgrön
Uppladdningstid 4-5hr
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: 1st medföljer

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.