REA

Timber Saw + Sheath – BAREBONES

Det ursprungliga priset var: 850 kr.Det nuvarande priset är: 650 kr.

REJÄL GRENSÅG

Slut i lager

Artikelnr: GDN-074 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Denna grensåg hör lika hemma i trädgården som på campingplatsen eller ute på vildmarksäventyret. Sågens blad funkar såväl på drag som tryck vilket gör den mycket effektiv. Sågen kommer med ett mycket rejält & säkert fodral med ett ordentligt bältesclip inbyggt. 

Samtliga Barebones-verktyg är tillverkade av värmebehandlad rostfritt stål med ergonomiska handtag av finfin valnötsträ.

+ Rostfri
+ Ergonomisk design
+ Snygg

Modell: Timber Saw + Sheath
Längd blad: 25,5cm
Vikt: 450gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.