Portable Charger Power Bank 4400mAh – BAREBONES

250 kr

4400mAh / METALLSKAL

Slut i lager

Artikelnr: LIV-300 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Snygg powerbank med rejält skal i aluminium från Barebones. Ett precis lagom stort batteripack med god kapacitet och snabb laddningstid som ligger skönt i fickan. Lämpar sig till  alla Barebones egna produkter men givetvis också  övriga tillverkare & produkter. 

Modell: Portable Charge
Vikt: 181 gram
Kapacitet: 4400mAh / 16Wh
Input: Micro-USB
Output: 2.4Ah 5V
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: Ingår

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.