REA

Planteringsspade Valnöt – BAREBONES

Det ursprungliga priset var: 300 kr.Det nuvarande priset är: 195 kr.

SLIPBAR

Slut i lager

Artikelnr: GDN-052 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Barebones planteringsspade är en del av deras exklusiva set om 4st olika trädgårdsverktyg som förutom denna finfina spade även innehåller en kultivator, en hacka & en skopa. 

Samtliga Barebones-verktyg är tillverkade av värmebehandlad rostfritt stål med ergonomiska handtag av finfin valnötsträ.

+ Rostfri
+ Ergonomisk design
+ Slipbar
+ Snygg

Modell: Spade Hand Trowel
Längd: 33,5cm
Vikt: 270gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.