Trädgårdssax Valnöt – BAREBONES

300 kr

TVÅHÄNT DESIGN

Slut i lager

Artikelnr: GDN-058 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Barebones stora trädgårdssax är en skarp, slipbar sax i värmebehandlat rostfritt stål. Tidlös design & modern konstruktion. Handtag  i valnötsträ och detaljer i mässing. Denna sax är tvåhänt så det spelar ingen roll om du är vänster eller högerhänt.

+ Rostfri
+ Går att slipa upp
+ Tvåhänt
+ Snygg & skön

Modell: Large Garden Scissors
Längd: 21cm
Vikt: 225gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.