Edison Mini Lantern Copper – BAREBONES

400 kr

3000KELVIN MYSLJUS

Slut i lager

Artikelnr: LIV-275 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Barebones absolut mest älskade LED-lykta är denna söta & varma lilla skapelse som bjuder på ett mycket varmt sken, puderlackat stål, glasskärm & med en vattentålig design som påminner om dåtidens amerikanska gruvlyktor.

Edison Mini Lantern kan drivas på 2st olika sätt. Dels med 2st AA-batterier (ingår ej) eller via Micro-USB från tex en bra powerbank. Just denna produkt har alltså inte ett inbyggt batteri som kan laddas upp utan antingen använder du en extern strömkälla (Micro-USB sladd ingår) eller så använder du egna uppladdningsbara AA-batterier. En lite enklare lösning som dock även har sina fördelar i och med att du kan bunkra upp ch vara redo med nya fulladdade batterier.

Lyktan har 2st olika styrkor. 35 Lumen eller 100 Lumen som max.

Modell: Edison Mini Lantern
Färg: Koppar
Vikt: 181 gram
Input: 2.4Ah 5V
Varumärke: BAREBONES
Laddsladdd: Ingår (Micro-USB)

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.