Multi-Tool Pocket Knife – BAREBONES x NO BOX

600 kr

TRÄ / MÄSSING / STÅL

Slut i lager

Artikelnr: 01-0002 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Snygg fällkniv & multiverktyg med 6st olika tools i rostfritt stål. Tidlös design med handtag  i trä och detaljer i mässing. No Box är en liten sidokollektion från Barebones.

+ Knivblad utility
+ Täljkniv
+ Såg
+ Flasköppnare + skruvmejsel
+ Sax

Modell: Multi Tool Pocket Knife
Vikt: 147gram
Varumärke: BAREBONES

Barebones grundades av Robert Workman som tidigare legat bakom succéer som Goal Zero. De tillverkar en hel radda produkter inom camping, uteliv, matlagning & trädgård. Men är kanske mest kända för sin LED-lyktor. Designen är lite mer rustik & jordnära än flashig & high-tech. Men framförallt handlar det om hög kvalitet & bra funktion. Barebones produkter lyfter upplevelsen & gör allt så mycket mer najs helt enkelt. Lite som en hybrid av en samuraj & en cowboy (eller cowboyflicka).

Barebones är en certifierad B Corporation sedan starten. Certifierade B Corps bildar en global sammanslutning av företag som använder vinster och tillväxt för att skapa ett gynnsamt slutresultat med en hållbar ekonomi för alla. B Corps är enligt lag skyldiga att beakta vilken påverkan deras beslut har på anställda, kunder, leverantörer, samhället och miljön.