2-pack Tulip – Black – White Briefs

kr

kr

100% EKOLOGISK BOMULL

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Beskrivning

The White Briefs gör världens bästa underkläder i mina ögon, och att de gör det i 100% ekologisk bomull, gör inte direkt gör saken sämre! Bra ekologiska trosor växer inte på träd. Men du kan andas ut för nu har du hittat rätt- bullseye!

Detta lyxiga 2-pack innehållande low-cut-modellen Tulip, är precis som alla deras underkläder gjorda i 100% ekologisk bomull, och den mjuka bomullen är helt i världsklass.

Det här är inte vilka ekologiska trosor som helst, de är nämligen gjord i 100% ekologisk pimabomull. Pimabomull är en bomullssort som har väldigt långa fibrer, vilket gör materialet extra mjukt, det känns nästan som silke och ger en väldigt lyxig känsla att bära. Pima anses som kanske den finaste bomullssorten i världen.

Allt detta skapar The White Briefs utan att använda elastan utan stretchen i denna ekologiska trosa kommer naturligt från bomullen. Storlekarna är standard så ta den storleken du har på dina andra trosor.

The White Briefs använder endast G.O.T.S-certifierad bomull och helt grymma material, jag själv är helt såld på detta grymma svenska företag och jag är övertygad om att du själv kommer inse storheten!

Material: 100% Ekologisk Pimabomull.
Tillverkningsland: Litauen.
Modell: Tulip.
Färg: Svart.
Certifiering: G.O.T.S.
Varumärke: The White Briefs.
Tvättråd: 40 grader.