1L Narrow Mouth Sustain Water Bottle Jade – NALGENE

250 kr

LÅG VIKT & ÅTERVUNNEN PLAST

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Nalgenes klassiska vattenflaskor finns nu äntligen i en version där det legendariska företaget använt sig av återvunna material för att skapa sin mest populära lättviktsflaska. Ett mer hållbart val med samma pålitliga kvalitet. Sustain-serien använder sig av minst 50% plast, är fria från BPA samt väger enbart 177gram.

Dessa flaskor har den smala öppningen vilket är at föredra om den främst ska användas som en flaska du dricker direkt ur. De Nalgene-flaskor med en större öppning passar förvisso till vissa rengöringssystem men risken för spill när du stannar upp för att dricka är nära MAX.

Vilka är Nalgene? Att Nalgene började tillverka just vattenflaskor för kräsna frilansare var inte helt självklart. Företaget tillverkade redan under 1940-talet laboratorieutrustning men det dröjde till 70-talet inna de lanserade sin Nalgene Jar som blev grunden för deras dubbelt hållbara vattenflaskor som med åren blivit något av en klassiker bland den mer aktiva delen av världens befolkning. Det vill säga splitterfria nästintill okrossbara vätskeflaskor i BPA-fria material från återvunna material.

Modell: Narrow Mouth Sustain Water Bottle
Volym 32oz / 1L
Vikt: 177gram
Färg: Jade / Mörkgrön
Varumärke: NALGENE
Art nr: 2021-3032
Tillverkningsland: USA